حفاظ رو دیواری و ساختمانی

مقالات بازدید: 2390
حفاظ رو دیواری و ساختمانی

حفاظ رو دیواری و ساختمانی نقش مهمی در تامین امنیت محل زندگی ایفا می کند. یکی از مهم ترین مسائل در زندگی افراد، تامین امنیت آنها می باشد. برای رسیدن به این هدف به دنبال بهترین ابزار می باشد. در حال حاضر، نصب حفاظ روی دیوار و ساختمان به عنوان یکی از ساده ترین و مقرون به صرفه ترین روش ها برای حفظ امنیت به شمار می رود.

حفاظ یا گارد شامل محصولاتی از آهن، میلگرد یا ... می شوند که برای حفظ آرامش و امنیت افراد به کار می روند. ضریب امنیت بالای حفاظ رو دیواری و ساختمانی باعث جلب توجه بسیاری از افراد شده است. حفاظ انواع مختلفی دارد که افراد با توجه به سلیقه، بودجه و ... مدل موردنظر خود را انتخاب می کنند.

نرده روی دیوار


ویژگی های حفاظ روی دیوار


از ویژگی های حفاظ رو دیواری و ساختمانی می توان به ارتفاع نرده، تراکم شاخه ها، جنس، نوع و مدل آن اشاره کرد.
1- ارتفاع نرده : معمولا حفاظ ها را با ارتفاع 5/1-1 متر می سازند. هر چقدر ارتفاع حفاظ بیشتر باشد، قیمت آن گران تر است. مشتریان عزیز می توانند حفاظ خود را با ارتفاع دلخواه سفارش دهند.
2- تراکم شاخه ها: تعداد شاخه یا میله در همه حفاظ ها برابر نیست. منظور از تراکم شاخه، تعداد میله های عمودی موجود در 1 متر از عرض حفاظ می باشد. اگر میله های حفاظ با فاصله های کمی از یکدیگر قرار بگیرند، یک حفاظ پر تراکم ایجاد می شود. تراکم بالای حفاظ، امنیت آن را افزایش می دهد. در برخی موارد حفاظ های پر تراکم، ظاهر زیباتری دارند. اما به طور کلی هر چقدر حفاظ پر تراکم تر باشد، وزن آن بیشتر و قیمت آن گران تر می شود. در حفاظ های کم تراکم، تعداد میله ها کم و فاصله آنها زیاد است.
3- جنس حفاظ : معمولا حفاظ ها را از جنس فولاد یا آهن می سازند.
4- نوع و مدل حفاظ روی دیوار : امروزه مدل های مختلفی از حفاظ در بازار وجود دارند. همه آنها برای افزایش امنیت در ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند. این حفاظ ها از نظر شکل ظاهری، قیمت، تراکم، اندازه و ... با هم متفاوت می باشند. شما می توانید با توجه به سلیقه، بودجه و فضای موردنظر، نوع مناسبی از حفاظ را انتخاب نمایید.

در ادامه به انواع حفاظ روی دیوار و ساختمانی اشاره می کنیم.


انواع حفاظ رو دیواری و ساختمانی


1- حفاظ رو دیواری شاخ گوزنی


این نوع حفاظ به دلیل زیبایی، تنوع رنگی و امنیت بالا مورد استقبال بسیاری از افراد قرار گرفته است. ظاهر این حفاظ شباهت زیادی به شاخ گوزن دارد. تراکم میله ها در آن مانع از ورود سارقین می شود. حفاظ شاخ گوزنی با استفاده از میلگردهای نمره 10 ساخته می شود و برای نصب در ارتفاع های بیشتر از 1 متر مناسب نیست. هزینه نصب حفاظ شاخ گوزنی ثابت نمی باشد و به تعداد شاخه، عرض، ارتفاع حفاظ ، مواد مصرفی و کیفیت تولید بستگی دارد. مهم ترین مزیت این نوع حفاظ زیبایی و رنگ آمیزی جذاب آن می باشد.

حفاظ شاخ گوزنی


2- حفاظ روی دیوار سرنیزه ای


یکی از قدیمی ترین انواع حفاظ می باشد که کاربردهای فراوانی دارد. به همین علت جزو پر فروش ترین حفاظ ها به شمار می رود. حفاظ روی دیوار سر نیزه ای یک حفاظ محکم است که از آهن ساخته می شود. با توجه به نوع طراحی ساختمان می توان مدل موردنظر خود را انتخاب نمود. یکی از مزیت های این مدل از حفاظ این است که امکان شخصی سازی آن وجود دارد. با این کار می توانید از یک حفاظ زیباتر و شیک تر بهره مند شوید. از مدل های مختلف حفاظ سرنیزه ای می توان به مدل های یک طرفه، دو طرفه و سه طرفه اشاره کرد. حفاظ های سر نیزه ای طراحی ساده ای دارند و از نظر قیمت مقرون به صرفه تر از حفاظ هایی مانند شاخ گوزنی هستند.

 حفاظ سرنیزه


3- حفاظ رو دیواری لیلیوم


در ساخت این نوع حفاظ از گل لیلیوم الهام گرفته شده است. این حفاظ کارایی زیادی دارد و تراکم بالای شاخه های آن از ورود دزدها جلوگیری می کند. در این مدل تقریبا 200 شاخه تیز و برنده به کار رفته است. ابعاد حفاظ لیلیوم 50*120 سانتی متر می باشد. تعداد شاخه ها، نوع برش و خم کردن میله ها در این حفاظ باعث شده تا عبور از آن بسیار زمان بر و پر سر و صدا باشد. حفاظ رو دیواری لیلیوم ماندگاری بالایی دارد و پس از نصب نیاز به نگهداری خاصی ندارد. نظم هندسی موجود در این حفاظ موجب افزایش ضریب امنیت آن شده است. امنیت حفاظ لیلیوم از شاخ گوزنی بیشتر است. از انواع مختلف آن می توان به حفاظ لیلیوم کم تراکم، تراکم متوسط و پر تراکم اشاره کرد. در اغلب موارد رنگ آمیزی حفاظ لیلیوم به صورت دو رنگ انجام می شود که این مسئله زیبایی آن را دو چندان می کند. این حفاظ را می توان در ارتفاع های دلخواه تولید نمود.

حفاظ رودیواری لیلیوم


4- حفاظ رو دیواری خاردار


به دلیل وجود خار بر روی بدنه و شاخه ها به عنوان یکی از ترسناک ترین حفاظ ها شناخته می شود. یکی از انواع آن، حفاظ رو دیواری بوته ای است که علاوه بر خار، سری های تیز و برنده دارد. این عوامل باعث شده تا امنیت حفاظ بوته ای چند برابر شود. این حفاظ ها به عنوان یک سپر امنیتی محسوب می شوند که از بالا رفتن افراد از دیوار جلوگیری می کنند.

حفاظ رودیواری خاردار


5- حفاظ رو دیواری و ساختمانی نیزار


این حفاظ ها هم با الهام از نیزارها ساخته شده اند. حفاظ نیزار گزینه مناسبی برای افرادی است که به دنبال مدل خاص و متفاوت هستند. این حفاظ ها ضمن تامین امنیت ساختمان به عنوان یک نوع دکوراسیون هم شناخته می شوند. در این مدل، نقاط جوش کمی وجود دارد به همین علت از استحکام بالایی برخوردار می باشد.

 حفاظ رودیواری و ساختمانی نیزار


6- حفاظ رو دیواری آبشاری


یکی از رایج ترین انواع حفاظ روی دیوار است که کارایی فراوانی دارد. تراکم میله ها در حفاظ آبشاری زیاد است. این حفاظ به رنگ های متنوعی وجود دارد و در ارتفاع های مختلف می توان از آن استفاده کرد.

حفاظ رودیواری آبشاری


7- حفاظ نخل مرداب


ظاهر زیبای این حفاظ باعث شده تا بسیاری از افراد برای دکوراسیون نمای خارجی دیوارهای ساختمان خود از آن استفاده کنند. حفاظ نخل مرداب به عنوان یکی از ایمن ترین حفاظ های موجود به شمار می رود. عرض این حفاظ کمتر از انواع شاخ گوزنی و بوته ای می باشد. اما شاخه های گسترده ی آن، امکان دسترسی از بالا را برای افراد غیر ممکن می کند. یکی از ویژگی های بارز این حفاظ، قیمت مناسب آن است. حفاظ نخل مرداب را می توان در ساختمان های کم طبقه و هم کف به کار برد. یکی از مناسب ترین گزینه ها برای تامین امنیت منزل و محل کار می باشد. طول میله ها و ارتفاع آنها 1 متر است.

حفاظ نخل مرداب


8- حفاظ آکاردئونی


این نوع حفاظ شباهت زیادی به ساز آکاردئون دارد و می توان آن را در یک سمت به صورت فشرده جمع کرد. در این حالت امکان بازگشت حفاظ به شکل اولیه وجود دارد. حفاظ آکاردئونی روی درب ورودی منزل، پارکینگ، درب بالکن ورودی کارخانه ها، دفاتر اداری، پاساژها و ... به کار می رود. این حفاظ ها فضای کمی را اشغال می کنند و مزاحمتی برای رفت و آمد افراد به وجود نمی آورند.

حفاظ آکاردئونی


حفاظ (نرده) روی دیوار چه مزایایی دارد؟


با استفاده از حفاظ روی دیوار، امنیت ساختمان و محل زندگی افزایش می یابد. علاوه بر این، ظاهر ساختمان زیباتر می شود و شما دیگر نگران آویزان شدن کودکان و حیوانات خانگی خود نیستید.


بهترین حفاظ رو دیواری و ساختمانی


حفاظ های روی دیوار مانع از ورود سارقین و افراد غریبه به ساختمان می شوند. این حفاظ ها دارای ابعاد و شکل های مختلفی هستند. بهترین حفاظ رو دیواری و ساختمانی با توجه به محل استفاده، بودجه فرد، ارتفاع و تراکم حفاظ مشخص می شود. ارتفاع معمول حفاظ ها 1.5-1 متر است. البته این ارتفاع به مدل حفاظ بستگی دارد.


عوامل موثر در کیفیت حفاظ روی دیوار


در تولید حفاظ از تجهیزات و مواد مختلفی استفاده می کنند. کیفیت انواع حفاظ رو دیواری با توجه به نوع مواد اولیه، رنگ آمیزی ، روش جوشکاری و زیبایی حفاظ تعیین می شود. اگر تولید کننده از مواد اولیه مرغوب استفاده کند، محصول نهایی کیفیت بهتری خواهد داشت. رنگ آمیزی حرفه ای و اصولی حفاظ نقش مهمی در زیبایی آن دارد. ضمن اینکه، مانع از زنگ زدگی حفاظ می شود و دوام آن را بیشتر می کند. روش جوشکاری هم بر روی استحکم حفاظ تاثیرگذار است. یکی دیگر از عوامل مهم در تعیین کیفیت حفاظ، طراحی مناسب و اجرای صحیح آن است.


کاربرد حفاظ رو دیواری و ساختمانی


به طور کلی انواع حفاظ ها برای افزایش امنیت ساختمان به کار می روند. شکل های متنوع آنها باعث زیبایی بیشتر ساختمان ها می شوند. امروزه برای تامین امنیت ساختمان های ویلایی، مناطق با امنیت کم، دیوارهای کم ارتفاع، ساختمان های خارج از محدوده شهری، پنجره ها و ... از مدل های مختلف حفاظ استفاده می کنند.


خدمات شرکت آکام حفاظ


شرکت حفاظ آکام در زمینه نصب و اجرای انواع حفاظ های رو دیواری و ساختمانی فعالیت می کند. این شرکت با بهره گیری از نصاب های حرفه ای قادر است تا حفاظ دلخواه شما را بدون وارد کردن آسیب به دیوار نصب نماید.


نصب حفاظ رو دیواری و ساختمانی


پروسه ساخت حفاظ های مختلف با یکدیگر متفاوت می باشد. معمولا 4-3 روز زمان لازم است تا حفاظ آماده شود. نصب حفاظ رو دیواری و ساختمانی به زمان زیادی احتیاج ندارد. فرایند نصب حفاظ به نوع ساختار آن بستگی دارد. برای نصب انواع حفاظ باید از متخصصین این حوزه کمک گرفت. این افراد قادرند تا به بهترین شکل ممکن، حفاظ را نصب کنند. نصاب های حرفه ای آکام حفاظ مهارت کافی را برای نصب حفاظ بر روی دیوارهایی با شرایط خاص دارند.

نصب حفاظ


انواع حفاظ را بر روی چه دیوار هایی می توان نصب کرد؟


دیوار ساختمان ها از مصالح مختلفی مانند سفال، بتن، آجر، بلوک سیمانی و ... ساخته شده اند. در حال حاضر، امکان نصب حفاظ بر روی این دیوارها وجود دارد. البته باید به خاطر داشت که روش نصب حفاظ در آنها متفاوت می باشد. نصب حفاظ بر روی دیوارهای سفالی بسیار سخت است. با این حال، روش های مختلفی وجود دارند که می توان حفاظ را روی این نوع دیوار نصب کرد. بدون اینکه آسیبی به دیوار وارد شود. در مورد دیوارهای بتنی، برای نصب حفاظ از میخ و ابزارهایی استفاده می کنند که بتوان با آنها دیوار را سوراخ کرد. البته گاهی اوقات با استفاده از چسب، حفاظ را بر روی دیوار می چسبانند. آجرهایی که در ساخت دیوارهای اجری به کار می روند، با فاصله از یکدیگر قرار دارند. این فاصله، مکان مناسبی برای قسمت های اتصال دهنده حفاظ می باشد. به این ترتیب، می توانند استحکام حفاظ را تنظیم نمایند. اگر می خواهید حفاظ خود را روی دیوار سیمانی نصب کنید، زودتر اقدام نمایید. سیمان ماده ای است که بعد از سفت شدن، به راحتی قابلیت اتصال ندارد. پیش از سفت شدن آن، قسمت های اتصال دهنده حفاظ را نصب کنید.


روش های نصب حفاظ رو دیواری


1- روش بیس پلیت : در این روش کارفرما در زمان دیوارچینی، صفحه هایی را داخل دیوار قرار می دهد. این کار باعث می شود تا نصب حفاظ به راحتی صورت گیرد. پس از ساخت دیوار هم می توان این صفحه ها را نصب کرد. فاصله بین آنها 1 متر می باشد. بعد از قرار دادن صفحه ها، حفاظ ها را روی آنها جوش می دهند. در نهایت هم عملیات رنگ آمیزی و لکه گیری انجام می شود.
2- روش کوبیدن پیم در دیوار : در صورتی که بخواهید حفاظ را روی بسترهای مختلفی نصب کنید، می توانید از این روش استفاده نمایید. در ابتدا قسمت بالای دیوار را به کمک دریل سوراخ می کنند. قطر این سوراخ 5 میلی متر می باشد. سپس یک پیم به قطر 10 میلی متر درون دیوار قرار می دهند. در ادامه، حفاظ را بر روی دیوار و بین پیم ها می گذارند و آن را جوش می دهند. در مرحله آخر هم رنگ آمیزی و لکه گیری انجام می شود.
3- روش استفاده از چهار ستون : اگر ارتفاع حفاظ زیاد باشد از این روش برای نصب می توان استفاده کرد. ابتدا در 4 پایه این چهار ستون، چهر سوراخ ایجاد می کنند. این سوراخ ها در فواصل معینی قرار دارند. در مرحله بعد، در این 4 محل پیم می کوبند و 4 ستون را به آن متصل می کنند. در صورت وجود درپوش فلزی یا صفحه محکم، آن را به این ستون ها وصل می کنند.
4- نصب به روش شاسی کشی : برای دیوارهایی که ناهمواری های زیادی دارند باید از این روش استفاده شود. برای شاسی کشی ابتدا سطح درب پارکینگ را با سطح دیوار تراز می کنند. این کار بهتر است توسط افراد حرفه ای انجام شود. مهارت این افراد باعث می شود تا در زمان سوراخ کاری و شاسی کشی مشکلی به وجود نیاید.

اجرای حفاظ رودیواری


اجرای حفاظ رو دیواری و ساختمانی


طراحی و اجرای حفاظ های رو دیواری و ساختمانی با هدف ایجاد امنیت در ساختمان صورت می گیرد. حفاظ ها ضریب امنیت بالایی دارند. نصب و اجرای انواع مختلف حفاظ ساختمانی باعث ایجاد یک فضای امن و آرام می شود.


قیمت حفاظ رو دیواری


یکی از مهم ترین عوامل در انتخاب انواع حفاظ، قیمت آن می باشد. فاکتورهای مختلفی مانند اندازه محل، قیمت ارز، ارتفاع، جنس حفاظ، نوع ، عرض، تعداد شاخه ها، رنگ آمیزی، نوع جوشکاری، هزینه نصب و ... بر قیمت حفاظ رو دیواری و ساختمانی موثر هستند.

قیمت حفاظ رودیواری


سوالات متداول


1- حفاظ های ساختمانی و رو دیواری در چند نوع طراحی می شوند؟
از انواع این حفاظ ها می توان به حفاظ های شاخ گوزنی، سر نیزه ای، لیلیوم، آبشاری، خاردار، نیزار، نخل مرداب، آکاردئونی اشاره کرد.
2- حفاظ های رو دیواری و ساختمانی در چه مواردی کاربرد دارند؟
این حفاظ ها برای تامین امنیت ساختمان های ویلایی، مناطق با امنیت کم، دیوارهای کم ارتفاع، ساختمان های خارج از محدوده شهری، پنجره ها و ... از مدل های مختلف حفاظ به کار می روند.
3- قیمت حفاظ های رو دیواری آکام حفاظ چطور تعیین می شود؟
فاکتورهای مختلفی مانند اندازه محل، قیمت ارز، ارتفاع، جنس حفاظ، نوع ، عرض، تعداد شاخه ها، رنگ آمیزی، نوع جوشکاری، هزینه نصب و ... بر قیمت حفاظ رو دیواری و ساختمانی موثر هستند.
4- مزایای خرید حفاظ از شرکت آکام حفاظ چیست؟
کلیه محصولات آکام حفاظ از کیفیت و قیمت مناسبی برخوردار هستند. این شرکت برای نصب محصولات خود از نصاب های حرفه ای بهره می برد. این افراد قادرند تا در مدت کوتاهی عملیات نصب حفاظ را انجام دهند.

چاپ

1000 کاراکتر باقیمانده است