مراحل ساخت حفاظ بوته ای

مقالات بازدید: 1335
مراحل ساخت حفاظ بوته ای

مراحل ساخت حفاظ بوته ای، این حفاظ جزو حفاظ های جدید است که برای تامین امنیت بر روی دیوار ساختمان ها نصب می شود. استقبال مردم از نصب انواع حفاظ باعث شده تا شرکت های زیادی در زمینه ساخت و نصب حفاظ بر روی دیوار فعالیت کنند. حفاظ بوته ای یکی از انواع حفاظ است که به دلیل شکل ظاهری با نام های حفاظ بوته خاری و حفاظ خارپشتی هم شناخته می شود.


مراحل ساخت حفاظ بوته ای


در ابتدا ابعاد این حفاظ با توجه به سفارش مشتری تعیین می شود. شرکت های تولید کننده حفاظ در اولین گام اقدام به خرید میلگرد می کنند. سپس میلگردها را به محل ساخت حفاظ بوته ای انتقال می دهند. در ادامه، میلگردها را در ابعاد مختلف برش می زنند. برای این کار از گیوتین استفاده می کنند. این امر باعث می شود تا شاخه ها به شکل زاویه دار بریده شوند و کاملا تیز و برنده باشند. در مرحله بعد، با کمک یک دستگاه پرس مخصوص اقدام به فرم دهی و خمکاری قطعات حفاظ بوته ای می کنند. سپس جوشکار، قطعات حفاظ را با توجه به سفارش مشتری در مورد تراکم، ارتفاع و چیدمان آن کنار هم جوش می دهد. پس از جوشکاری قطعات و پاشیدن رنگ کوره ای به آنها، حفاظ را در دمای مناسبی درون کوره پخت قرار می دهند. در نهایت حفاظ بوته ای را داخل انبار می گذارند.


ابعاد حفاظ بوته ای


ابعاد این حفاظ به سفارش مشتری بستگی دارد. برای ساخت حفاظ بوته ای به ارتفاع دیوار، نوع دیوار و نمای ساختمان توجه می شود. معمولا این حفاظ به طول 2 متر، ارتفاع استاندارد 100-70 سانتی متر، عرض 80-50 سانتی متر، تراکم شاخه 13-7 ردیف در هر 2 متر، تراکم در عرض 6 ردیف ساخته می شود. شاخه های اصلی حفاظ بوته ای بلندتر هستند و در قسمت وسط قرار دارند.

سخن پایانی

حفاظ بوته ای یکی از انواع حفاظ روی دیوار است که برای محافظت از ساختمان به کار می رود. از دیگر انواع حفاظ می توان به حفاظ شاخ گوزنی ، لیلیوم، نیزار، لاله ای، نخل مرداب و ... اشاره کرد. افراد می توانند با توجه به سلیقه، نیاز و فضای موجود، حفاظ مناسب را خریداری کنند. 

چاپ

1000 کاراکتر باقیمانده است